چای نعناع و بابونه

چای نعناع

نوشیدن چای بابونه در میان بسیاری از ملل و فرهنگ‌ها رایج بوده و طرفدارانی دارد. این دمنوش علاوه بر طعم ملایمش مزایایی دارد که از آن جمله است: خواص آرام بخشی و خواب آوری، کاهش سردردهای میگرنی، کمک به رفع مشکلات معدوی ماتنند سوء هاضمه و گاز معده, ضدنفخ، ضداسپاسم، ضداستفراغ، ضداسهال و آرام‌بخش مصرف می‌شوند. یادتان باشد که در طب سنتی از دم‌کرده و جوشانده بابونه به‌عنوان ضدنفخ، ضددرد، ضداسپاسم، ضدتهوع و استفراغ ، مفید برای دیابتی‌ها.

طرز تهیه آن ساده است که در ادامه بیان شده.

مواد لازم :

نعناع تازه             ۳-۴ ساقه

بابونه خشک              ۴ قاشق چای خوری

آب جوشیده             ۳ پیمانه

 

طرز تهیه چای نعناع و بابونه :

نعناع و بابونه را در قوری یا ظرف مناسبی ریخته، آب جوشیده را روی آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، اجازه دهید برای ۴ دقیقه بماند. در صورت تمایل برای افزودن طعم چای، این مدت زمان را به پیش از ۴ دقیقه افزایش دهید. سپس آن را صاف کرده و نوش جان کنید.

در صورت عدم دسترسی به نعناع تازه، می توان از قاشق چای خوری نعناع خشک به جای آن استفاده نمود.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط:

ثبت دیدگاه

کلیه محصولات از بالاترین کیفیت برخوردار میباشند.