اثر تکنولوژی بر سلامتی

بسیاری از افراد معتقدند که همانند خیلی از روش‌های پزشکی، محصولات پوشیدنی نیز علاوه بر کمک‌ به افزایش کیفیت زندگی، بر روی سلامت فردی تاثیرات منفی هم دارند. این محصولات می‌توانند بیماری‌هایی چون سرطان، فشار خون، ناباروری، آلزایمر، پارکینسون، سردرد، خستگی و افزایش ضربان قلب را با خود به همراه داشته باشند.
برای بسیاری از محققین تابش‌های کم‌ انرژی فرکانس‌های رادیویی که توسط گوشی‌های موبایل و محصولات پوشیدنی ساطع می‌شوند سالم هستند.
دکتر جری ویلمینک محقق و صاحب برند WiseWear در این مورد بشتر توضیح می‌دهد: “امواج رادیویی که جزو پرتو‌های غیریونیزه هستند باعث جهش‌های ژنتیکی نخواهند شد. مشکل مهمی که پوشیدنی‌ها برای انسان به وجود می‌آورند و به صورت علمی اثبات شده، مشکلات پوستی است که به جنس و مواد سازنده‌ی این گجت‌ها مربوط می‌شود. این حساسیت‌ها به صورت رایجی بین انسان‌ها وجود دارد و مربوط به فناوری نمی‌شود.”
در این بین دکتر سمیعی، پزشک چیره دست ایرانی هم نظری مشابه دارد: “تا کنون ثابت نشده که امواج موجود در اطراف ما ضرر زیادی برای بدن دارد یا نه؛ در واقع اثبات یا رد این موضوع بسیار مشکل است.”
سازمان بهداشت جهانی تابش‌های الکترومغناطیسی را در دسته‌بندی سرطان‌زای احتمالی قرار داده است. باید دقت کرد که این تابش‌ها طیف زیادی از امواج را (از جمله پارازیت) شامل می‌شوند و نمی‌توان برای همه‌ی آن‌ها یک دستور‌العمل یکسان صادر کرد. اما سوال اصلی آن است که تا چه حد این تابش‌ها مضر به حساب می‌آیند. اگرچه برای رسیدن به جواب این سوال باید منتظر تحقیقات بیشتری بود، اما می‌توان به یکی از آزمایشات منتشر شده مراجعه کرد. این تحقیق نشان می‌دهد که در افرادی که به عنوان استفاده کننده‌ی زیاد گوشی‌ موبایل شناخته می‌شوند شانس گلیوماس سه برابر بیشتر است. گلیوماس، یک نوع غده‌ی مغزی، در حالت عادی تنها در ۳ نفر از هر هزار نفر شانس پیدایش دارد که اگر این افراد معتاد به موبایل باشند باز شانس ابتلای آن‌ها به این غده زیر یک درصد است.
۳۰۰X250 saba

درباره نویسنده

مطالب مرتبط:

ثبت دیدگاه

کلیه محصولات از بالاترین کیفیت برخوردار میباشند.