
خواص تخم گشنیز :
۱) تخم گشنیز را پودر کرده و به نسبت مساوی با شکر یا عسل مخلوط کنید که برای تقویت بدن بسیار مفید است.
۲) خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است. برای این منظور ۲ تا ۵ گرم تخم بو داده آن مصرف شود.
۳) تخم گشنیز ادرار آور است.
۴) برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می کنند ، بدین صورت که ۱۰ تا ۳۰ گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با شکر بنوشید.
۵) برای بر طرف کرن تب و سرماخوردگی مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف ، اثر معجزه آسای آن را ببینید.
۶) تخم گشنیز شیر مادران شیرده را زیاد می کند ، برای این منظور باید ۲ تا ۵ گرم از آن را با کمی عسل تناول کنند.
۷) تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است.
۸) تخم گشنیز قاعده آور است.
۹) جوشانده تخم گشنیز یا خوردن تخم گشنیز بو داده ، اسهال خونی و بیماری های عفونی روده مثل تب تیفوئید را بهبود می بخشد، چون شدیداً میکروب کش است.
۱۰) برای تسکین درد دندان تخم گشنیز بجوید.
خواص و فواید تخم گشنیز
خواص گشنیز
تمام فواید و خواص گشنیز برای سلامتی اعضای بدن
تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است. تخم گشنیز خاصیت نیرو دهنده، هضم کننده غذا وباد شکن دارد.
تخم گشنیز را پودر کرده و به نسبت مساوی با شکر یا عسل مخلوط کنید که برای تقویت بدن بسیار مفید است.
برای نرم کردن سینه از جوشانده تخم گشنیز استفاده می کنند ، بدین صورت که ۱۰ تا ۳۰ گرم از آن را در یک لیتر آب دم کرده و مانند چای با شکر بنوشید.
برای بر طرف کرن تب و سرماخوردگی مفید است. برای این منظور یک سوپ رقیق از آب مرغ و گشنیز تازه تهیه کنید و پس از چند مرتبه مصرف ، اثر معجزه آسای آن را ببینید.
تخم گشنیز شیر مادران شیرده را زیاد می کند ، برای این منظور باید ۲ تا ۵ گرم از آن را با کمی عسل تناول کنند.
تخم گشنیز قاعده آور و ادرار آور است.
برای تسکین درد دندان تخم گشنیز بجوید.
خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می کند و به همراه غذا به هضم آن کمک می کند. معده و روده را ضد عفونی می کند و کرم کش است. برای این منظور ۲ تا ۵ گرم تخم بو داده آن مصرف شود.
جوشانده تخم گشنیز یا خوردن تخم گشنیز بو داده ، اسهال خونی و بیماری های عفونی روده مثل تب تیفوئید را بهبود می بخشد، چون شدیداً میکروب کش است.
خواص عرق گشنیز:
آشامیدن یک لیوان عرق گشنیز در طول روز فشار خون را کاهش می دهد . علاوه بر این نوشیدن عرق گشنیز پیش از خوردن غذا از بروز نفخ و سوء هاضمه پیشگیری نموده و برای جلوگیری از ناراحتی های معده نیز سودمند است .
خواص گشنیز
خواص گشنیز و خواص و فواید عرق گشنیز
عرق گشنیز در رفع و درمان جوش صورت بسیار موثر است.
عرق گشنیز ضد باکتری و کرم است.
مصرف عرق گشنیز برای نیرومند ساختن حافظه مفید بوده و در درمان بیماری هایی مثل بواسیر , دیابت , اسید اوریک و خون ریزی داخلی موثر می باشد .
برای رفع خستگی و تقویت اعصاب توصیه می شود که روزانه دو فنجان عرق گشنیز در صبح و عصر بیاشامید .
عرق گشنیز ضد تشنج بوده و باعث شادی و نشاط می شود . افزون بر این از خاصیت مدر بودن و خواب آوری نیز بهره مند می باشد .
برای افزایش اشتها و تقویت نمودن قلب و روده آشامیدن عرق گشنیز سودمند می باشد . علاوه بر این عرق گشنیز مغز و کبد را تقویت نموده و در درمان سوزش زبان موثر است .
تخم گشنیز, عرق گشنیز, شیر مادر, افزایش شیر مادر, نوزادی, شیر, نشاط آور, سبزیجات, گیاه ارویی, بوی دهان, قاعده آور, ادرار آور, تقویت معده, معده] بو داده, تسهال خونی, درمانی عفونت روده