دمنوش هندی – چای ماسالا – طرز تهیه و خواص درمانی

دمنوش ماسالای هندی جزو دمنوشهای معروف کشور هند است که در سرتاسر جهان شناخته شده و از آن بعنوان چای هندی برای حفظ سلامت بدن استفاده می کنند. البته شاید در ایران کمتر اسم این دمنوش یا چای به گوشتان خورده باشد. ما نیز تصمیم گرفته ایم در این پست به معرفی و چگونگی تهیه این دمنوش بپردازیم.

ترکیبات چای ماسالا رادیکال های آزاد را از بین می بردند و به این ترتیب، از سرطان، سرماخوردگی، جوش صورت و مشکلات دیگر جلوگیری می کنند. این دمنوش خوش عطر و طعم را تهیه کنید و با نوشیدن آن، التهاب بدن خود را کاهش دهید، ایمنی بدن خود را بالا ببرید و گوارش را بهبود ببخشید.

مواد لازم

• سه فنجان آب جوش
• یک چوب دارچین
• ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه و رنده شده
• ½ قاشق چای خوری میخک کامل
• ۸ عدد غلاف (پوسته ی خارجی) هل
• یک فنجان شیر نارگیل پر چرب
• عسل خام برای افزودن شیرینی

طرز تهیه

همه ی ادویه ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش دم کنید. شیر نارگیل و عسل را به آن اضافه کنید. آن را صاف کنید و بنوشید.

مواد اصلی و فواید چای ماسالا

هل نشاط آور است و سلامت کلیه ها، ریه ها و قلب را بهبود می بخشد. از طرف دیگر، میخک برای مجاری گوارشی بسیار مفید است. هل و میخک هر دو خواص ضدعفونی کنندگی دارند و به بدن در مقابله با عفونت و همچنین تقویت دستگاه ایمنی کمک می کنند. دارچین به عنوان ماده ی اصلی دیگر این نوشیدنی، به کاهش قند و کلسترول خون کمک می کند. دارچین برای مقابله با سرطان روده ی بزرگ هم بسیار مؤثر است.

زنجبیل فواید درمانی فراوانی دارد و به همین جهت، گیاه دارویی بسیار محبوبی است. زنجبیل دستگاه ایمنی را تقویت می کند و گوارش را بهبود می بخشد. زنجبیل باعث کشته شدن سلول های سرطانی می شود و به این ترتیب از سرطان جلوگیری می کند. زنجبیل علائم آسم را تسکین می دهد و سلامت قلبی و عروقی را بهبود می بخشد.

۳۰۰X250 saba

درباره نویسنده

مطالب مرتبط:

ثبت دیدگاه

کلیه محصولات از بالاترین کیفیت برخوردار میباشند.