طرز تهیه نوشیدنی های مناسب ماه رمضان

با فرا رسیدن ماه رمضان به همراه فصل گرما بسیار مهم است که روزه داران با مصرف نوشیدنی هایی که موجب رفع عطش میشود در زمان افطار و یا سحر نسبت به تامین آب مورد نیاز و همینطور کاهش میزان تشنگی در طول روز بدن خود را در مقابل آسیبهای احتمالی محافظت نمایند.

نوعی از شربتها که این روزها بسیار مرسوم هست و در همه خونه ها پیدا میشه و شربتهای میوه ای هستند. که معمولا اینطور هستش که مربای اون میوه رو درست میکنیم و شهدش رو جدا میکنیم.

شربتهای گیاهی به دو صورت میتونن تهیه بشن. یا اون گیاه رو با کمی آب و شکر میجوشونیم و بعد از سرد شدن و صافی کردن با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و میل میکنیم، یا به صورت عرقیجات هستن که با مقداری شربت پایه (۲ پیمانه شکر+ ۱ پیمانه آب را میجوشانیم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ یشه) و آب و یخ سرو میشه.

به این روش هر نوع عرق گیاهی که بخواید میتونین به صورت شربت میل کنین . فقط باید در نظر داشته باشیم که بعضی عرقیات رو به خاطر طعم و عطر تندشون زیاد استفاده نکنیم. مثلا در هر لیوان آب، شربت رو به مقدار دلخواه و عرقیات رو در حد دو تا سه قاشق اضافه میکنیم و با یخ سرو میکنیم. البته اضافه کردن مقداری طعم دهنده مثل آبلیمو در طعم نوشیدنی خیلی تاثیر داره.خوشبختانه عرقیات تنوع بسیار بالایی داره و برای سلامتی واقعا مفید هستن و میتونیم هم متنوع بنوشیم و هم سالم.

 

نوشیدنی نعناع

  • عرق نعناع ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • آب ۱ لیوان
  • شربت پایه به مقدار لازم

نوشیدنی بهارنارنج

  • عرق بهارنارنج ۲ قاشق غذاخوری
  • آب پرتقال نصف لیوان
  • آب نصف لیوان
  • شربت پایه به مقدار لازم

نوشیدنی گل گاو زبان

  • دم نوش گل گاو زبان(مثل چای دم کنید) نصف لیوان
  • آب نصف لیوان
  • شربت پایه به مقدار لازم
  • عرق سنبل الطیب ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
۳۰۰X250 saba

درباره نویسنده

مطالب مرتبط:

ثبت دیدگاه

کلیه محصولات از بالاترین کیفیت برخوردار میباشند.