
1 فنجان کشمش را با ۷ فنجان آب، داخل قابلمه ریخته و بجوشانید. وقتی که آب جوشید، شعله را کم کرده و بگذارید به آرامی قل بزند. صبر کنید تا آب تقریبا به یک سوم برسد. شعله را خاموش کنید. قابلمه را کنار گذاشته و بگذارید خنک شود.
برخی خواص کشمش
منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود، حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند… کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد.
کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد… ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. ۱۰۰ گرم کشمش در حدود ۸۸/۱میلی گرم آهن دارد، در حالیکه ۱۰۰ گرم گوشت گاو بین ۴-۲ میلی گرم آهن دارد.
چای کشمش در بریدن و کاهش تب بسیار موثر است